Tack! Jag har komponerat ett eget recept: 250 gram rumstempererat smör 200 gram svalt smält vit choklad ca 4 dl florsocker ca 1 msk vaniljextrakt (tror det var allt)
Blanda smör och socker fluffigt (jag använder k-spaden till min köksmaskin), tillsätt chokladen och extraktet och vispa lite till. Klart!
Jag heter Jessica och är 33 år. Jag är mamma till två döttrar som är 2,5 och 4 år gamla och har en underbar sambo.
Jag har älskat att baka sedan jag var liten, min far var bagare i sina yngre dagar så jag har väl att brås på.
För drygt två år sedan så surfade jag runt och hamnade av en slump hos Anna J.D Jacobsson. När jag upptäckte vad hon kunde göra av socker så blev jag som biten. Jag behövde veta mer, jag ville kunna mer, jag ville kunna göra själv!
Så jag googlade som besatt efter kurser och döm om min förvåning när jag hittade en i Vännäs. Hos Alice Lindberg, som har Sockerkonst, ni har säkert läst om henne i tidningar och sett henne på tv. Otroligt duktig och som grädde på moset så är hon en underbar människa. Jag har gått några kurser hos henne och hon är en väldigt duktig kursledare. Hon är alltid så vänlig, tagit sig tid när jag har ringt för att fråga eller beställa saker. Vilken otrolig tur jag har haft att hon bor så nära =)
Tack för alla fina ord jag har fått angående mina tårtor. Jag uppskattar det verkligen!
4 kommentarer:
Åhh, vilken härlig! Hur söt som helst.. *ler* Vilket smörkrämsrecept använde du??
Tack! Jag har komponerat ett eget recept:
250 gram rumstempererat smör
200 gram svalt smält vit choklad
ca 4 dl florsocker
ca 1 msk vaniljextrakt
(tror det var allt)
Blanda smör och socker fluffigt (jag använder k-spaden till min köksmaskin), tillsätt chokladen och extraktet och vispa lite till. Klart!
Hmm... måste ju testas någongång :)
Tack!
Åh den här är så söt! Rara figurer, fina färger, gillar den verkligen!
Skicka en kommentar