Alla gäster var helt tagna av din tårta. Och den var extremt god. Mycket bra kombo med kardemumma, jordgubbar och rabarber. Den hamnar nog uppe på min topptre lista. Ett par ska gifta sig om ett år och är spekulanter på en liknande tårta med samma fyllning. Gott betyg va!! Och en annan gäst tyckte att vi skulle äta maten baklänges och börja med tårtan. Kramisar Smulan
Anna: Supertack! Det var faktiskt första gången jag gjorde magnolior och jag blev rätt nöjd med resultatet. Ska göra vissa ändringar till nästa gång för det finns ju tusen olika sorter av dem så det finns ju lika många varianter för mig att öva på =)
C: Så himla roligt att ni gillade den. Kardemummapannacottan var ett litet wild card men jag var helt övertygad om att kombinationen skulle funka bra, tur ni var rätt gäng som åt den. Kunde lika gärna ha varit kardemumma-hatare =) Och Ja! Det var verkligen ett gott (vitsigt värre) betyg att de funderar på samma fyllning till sin bröllopstårta, tror inte det går att få ett bättre betyg.
Jag tror inte det är helt fel att börja baklänges, det skulle jag vilja göra någon gång.
Jag heter Jessica och är 33 år. Jag är mamma till två döttrar som är 2,5 och 4 år gamla och har en underbar sambo.
Jag har älskat att baka sedan jag var liten, min far var bagare i sina yngre dagar så jag har väl att brås på.
För drygt två år sedan så surfade jag runt och hamnade av en slump hos Anna J.D Jacobsson. När jag upptäckte vad hon kunde göra av socker så blev jag som biten. Jag behövde veta mer, jag ville kunna mer, jag ville kunna göra själv!
Så jag googlade som besatt efter kurser och döm om min förvåning när jag hittade en i Vännäs. Hos Alice Lindberg, som har Sockerkonst, ni har säkert läst om henne i tidningar och sett henne på tv. Otroligt duktig och som grädde på moset så är hon en underbar människa. Jag har gått några kurser hos henne och hon är en väldigt duktig kursledare. Hon är alltid så vänlig, tagit sig tid när jag har ringt för att fråga eller beställa saker. Vilken otrolig tur jag har haft att hon bor så nära =)
Tack för alla fina ord jag har fått angående mina tårtor. Jag uppskattar det verkligen!
3 kommentarer:
Shit vilken snygg Mangolia! Jag älskar magnolior, har målat massor, men aldrig bakat några :D
Alla gäster var helt tagna av din tårta. Och den var extremt god. Mycket bra kombo med kardemumma, jordgubbar och rabarber. Den hamnar nog uppe på min topptre lista. Ett par ska gifta sig om ett år och är spekulanter på en liknande tårta med samma fyllning. Gott betyg va!! Och en annan gäst tyckte att vi skulle äta maten baklänges och börja med tårtan. Kramisar Smulan
Anna: Supertack! Det var faktiskt första gången jag gjorde magnolior och jag blev rätt nöjd med resultatet. Ska göra vissa ändringar till nästa gång för det finns ju tusen olika sorter av dem så det finns ju lika många varianter för mig att öva på =)
C: Så himla roligt att ni gillade den. Kardemummapannacottan var ett litet wild card men jag var helt övertygad om att kombinationen skulle funka bra, tur ni var rätt gäng som åt den. Kunde lika gärna ha varit kardemumma-hatare =)
Och Ja! Det var verkligen ett gott (vitsigt värre) betyg att de funderar på samma fyllning till sin bröllopstårta, tror inte det går att få ett bättre betyg.
Jag tror inte det är helt fel att börja baklänges, det skulle jag vilja göra någon gång.
Skicka en kommentar